Hotel Eden

Elegantno neformalen

Nahajamo se med obema gradoma, med Miramarskim in Devinskim gradom, v Sesljanu, v občini Devin – Nabrežina, kjer so povsod vidni sledovi bogate zgodovine, in le nekaj kilometrov stran od slikovitega Trsta.

V neposredni bližini se razprostira Sesljanski zaliv, kjer se modrina morja preliva v barve gozda in kjer podnevi sonce sije nad morsko gladino, zvečer pa vas pričakujejo živahni tržaški lokali.

Naj bo razlog za vaš postanek delo ali dopust, vam bo hotel Eden nudil prijateljsko vzdušje in občutek domačnosti ob upoštevanju visokih standardov kakovosti in udobja, značilnih za hotele višje kategorije.

Zgradba, v kateri se nahaja hotel, je nastala ob koncu 19. stoletja in je do konca prve svetovne vojne igrala pomembno vlogo v vsakdanjem življenju prebivalcev Sesljana.
Dal jo je zgraditi Jože Legiša, v njej je bila najprej gostilna, nato pa vaška pekarna s krušno pečjo, ki je počivala samo za Božič; v nekaterih dvoranah so celo uredili osnovno šolo.
Poslopje, ki ga je razširil in »po meri« prenovil hotelski dizajner Fabio Rimbaldo, je zdaj ponovno posvečeno gostinski dejavnosti: z veseljem vas pričakujemo!.

Usluge

Parkirišče

Brezžična internetna povezava

Hišni ljubljenčki dobrodošli

Satelitska TV

child_friendly

Otroci dobrodošli

ac_unit

Klima

kitchen

Mini bar

free_breakfast

Zajtrk

Ogrevanje

smoke_free

Prepoved kajenja

Sušilec za lase

whatshot

Ognjišče

Sobe

Razpolagamo s petnajstimi skrbno urejenimi sobami, ki zagotavljajo izjemno udobje, sprostitev, eleganco in z izbrano opremo, kakršne so svetilke Bourgie by Kartell.

Sobe bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne goste od poslovnežev do družin. Tudi domači ljubljenčki so dobrodošli.

Sobe redno saniramo z ozonom, tako da lahko tudi alergiki v njih mirno spijo.

Vsaka soba razpolaga z lastno kopalnico in prostorno tuš kabino, zvočno zaščito, klimo z možnostjo samostojne nastavitve, hladilnikom, plazemsko televizijo in internetno povezavo.

Prebudili se boste z nasmehom na ustnicah, potem ko boste prespali na udobnih posteljah Nathalie podjetja Flou, ki jih je zasnoval dizajner Vico Magistretti. Vstali boste samo zato, ker vas čaka slasten zajtrk …

Vzglavnik meni

Vzglavnik meni

NR 1:  nealergijski mehek vzglavnik

NR 2: anatomski vzglavnik, izdelan iz mehkih osnov, Optimalna serija vzmeti, mehkoba in elastičnost

NR 3:  anatomski vzglavnik za trajno obliko, ki ohranja strukturo, hipoalergen

NR 4: Vzglavnik, ki drži obliko, opremljen z dvojno anatomsko strukturo, ustreza podpori vratu.

NR 5: Aloe Vera blazina

NR 6: Pomnilniška pena in dodatna debelina gela zagotavlja nežno sprostitev in dobro poravnavo hrbtenice

NR 7: Ajdovski vzglavnik, naravno zdravilo za pomanjkanje spanja

NR 8: 50/50 gosje perje

NR 9: 100/100 gosje perje

NR 10:  Eden za vse spominska pena za glenžen, koleno in ledveni predel

TOPPER: Memory foam spominski peno vzmetnice Topper žimnica, podpora za celo telo. Naloži se ga nad žimnico za povečanje udobja in podpore

Zajtrk...

Vabimo vas, da stopite v nov dan z okusno kavo in zdravim ter bogatim zajtrkom na bife. Na voljo vam je pestra in kakovostna ponudba, ki zajema sveže sadje, jogurt, slastne pravkar spečene rogljiče iz sosednje pekarne, ter slan bife – vsi proizvodi so pridelani v bližnji okolici.

Če imate posebne potrebe, vezane na intolerance, celiakijo ali druge razloge, nam to sporočite: rade volje vam bomo ponudili slastno in zadovoljivo rešitev.

.

Okolica – zanimivosti v naši bližini

Hotel Eden se nahaja v Sesljanu, v občini Devin – Nabrežina, v tržaški pokrajini, na idealni lokaciji za vsakogar, ki si želi miru in stika z naravo.

Od tu je mogoče obiskati Trst ali se sprehoditi po okolici.

Sesljan nudi precej zanimivosti za otroke in odrasle, leži blizu morja in gozdov, v okolici pa je še veliko naravnih, zgodovinskih in kulturnih znamenitosti.

Sončni sesljanski zaliv, obrobljen s prodnato plažo, Rilkejeva pot, ki poteka ob Naravnem rezervatu Devinske stene, starodavni devinski grad, ki se vzpenja nad morjem so le nekatere izmed številnih zanimivosti, ki bogatijo okolico. Podate se lahko po vinski cesti in spoznate nove okuse ali spremite otroke v adrenalinski park, kjer se lahko zabavajo ob plezanju po drevesih, tik za hotelom pa se razteza slikoviti Kras.

Stiki

Sistiana 42/A   34011 Duino Aurisina   TRIESTE

info@edensistiana.eu  Tel. +39(0)402907042  Fax +39(0)402908253 

45°46’16.1″N 13°38’17.7″E             45.771134, 13.638245

Informacije

Za vas lahko organiziramo ekskurzije s specializiranimi vodiči ali vam priskrbimo osebnega turističnega vodiča ali tolmača, ki vas bo spremljal med vašimi poslovnimi srečanji ali izleti.

Prav tako lahko za vas priredimo izlete z ladjo, s kanujem ali ribarjenje in vam pomagamo pri odkrivanju tržaške obale in naravnih rezervatov ter spoznavanju živalskih vrst.

Če potrebujete otroško posteljico ali stol, previjalno mizo ali grelec za stekleničke, vam jih bomo rade volje priskrbeli: vi se medtem spočijte in uživajte dopust.

Vaši hišni ljubljenčki so dobrodošli: ležišče in posode za hrano in vodo dobite pri nas.

Naše parkirišče vam je na razpolago: gre za zasebno območje z video nadzorom.

Rezervirajte bivanje

Call Now Button